Categorii
Parul clientului

Cum sa ne ascundem defectele si sa ne scoatem in evidenta calitatile

Te salut, Robert aici, astazi o sa vreau sa-ti povestesc despre cum sa ne ascundem defectele si sa ne scoatem in evidenta calitatile, acest material te poate ajuta pe mai departe si pentru clienti.

Misiunea unui hairstilist

Cu siguranta misiunea fiecarui hairstilist este aceea ca sa scoatem in evidenta tot ce este mai frumos de la clientul nostru si sa ascundem daca este cazul orice defect al acestuia in masura in care putem face asta.

Toata frizura se invarte in jurul acestui lucru, fiecare client care a venit pe scaunul meu avea mereu gandul ca trebuie sa-si ascunda defectele. Imi dadeam seama prin modul cum se exprima, la ce sa am grija, pe ce sa pun mai mult accentul, totodata vedeam si fizionomia fetei.

Asadar v- am pregatit o serie de sfaturi prin care puteti sa va puneti in evidenta trasaturile, dar si ale clientilor.

De unde incepem ?

Simplu, prin a analiza fiecare particica din zona capului. De ce trebuie sa faci asta, pentru ca asa poti descoperii partile care sunt sau nu sunt prea iesite in relief si sunt bine proportionate (nasul, urechile, ochii si buzele).

In cazul in care sunteti norocos si totul la voi e bine proportionat atunci puteti opta cam pentru orice tip de tunsoare, chiar si tunsorile foarte scurte.

In cazul in care zona de calvitie este foarte aprofundata (inceput de chelie pe parti) nu recomandam tunsorile pe spate, tunsorile scurte deoarece ar accentua si mai tare aceasta zona. Totodata nu recomandam nici tunsorile pline catre fata deoarece ar putea acoperii acea zona.

In cazul in care in zona de top a capului se gaseste un par mai rar, trebuie realizat un tuns scurt pe parti impreuna cu un highfade.

Tips & Tricks

In cazul in care forma fetei noastre nu este una ovala , forma ovala fiind forma perfect masculina , ne putem folosi de o barba sau un cioc pentru a putea da impresia de ovalizarea fetei.

Cam acestea ar fii modalitatile de identificare si rezolvare a defectelor si scoatere in evidenta a calitatilor.

Iti multumesc ca ai ramas pana la final, sper sa te ajute acest material, te invit sa dai share sa ajunga la cat mai multa lume interesata.

Spor in ceea ce faci si pana data viitoare sa ne auzim cu bine, te salut !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s